Ga naar hoofdinhoud

IICH Groningen dit jaar van de kalender

De 59e editie van IICH Groningen gaat niet door. De organisatie heeft dit besluit genomen door de situatie rondom Covid-19. "Wij hebben begrip voor alle maatregelen en zijn er van overtuigd dat we, zolang er geen goed vaccin is, ons met elkaar moeten inzetten zodat het virus geen ruim baan krijgt."

“Een IICH Groningen op anderhalve meter afstand van elkaar doet geen recht aan onze doelstelling om rond de feestdagen een sportief en gezellig concours te organiseren”, is de organisatie van mening.

Bron: IICH Groningen

2 reacties op “IICH Groningen dit jaar van de kalender

  • SandraEvers

    Jullie moeten natuurlijk veel investeren misschien een idee om het in Tolbert te organiseren zodat er niks extra’s hoeft te worden .opgebouwd alles is daar al .Want vd sport is het vreselijk als dit prachtige evenement komt te vervallen

  • Jan Jonas

    Sandra Evers heeft wel gelijk. Je laten geiselen door omstandigheden is niet verstandig, er zijn genoeg andere locaties. Met een goed plan valt er veel te organiseren. En paardensport is mens en dier vriendelijk. Waar geen besmettingen kunnen plaats vinden als men zich aan de regels houdt. Trouwens dat vaccin zal er niet op tijd zijn. Er moet genoeg getest worden en dat kan nog wel even duren. Tegen die tijd is het virus al gemuteerd dus enten is dan zinloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook