Ga naar hoofdinhoud

Kaartverkoop Indoor Brabant 2014 gestart

De kaartverkoop voor Indoor Brabant dat van 20 tot en met 23 maart plaats vindt in s' Hertogenbosch is van start gegaan. Dit nieuws komt samen met het heugelijke feit dat het evenement in de Brabanthallen de komende drie jaar verzekerd is van een kwalificatiewedstrijd voor de Reem Acra FEI World Cup Dressage. 

Indoor Brabant maakt vanaf het begin in 1986 deel uit van de Wereldbeker dressuur en was tot nu toe negen keer het toneel voor de finale. Het publiek zag Anky van Grunsven drie finales winnen en Adelinde Cornelissen veroverde in 2012 de felbegeerde beker.

Dit jaar vindt in Den Bosch de kwalificatiewedstrijd voor de Wereldbeker dressuur plaats op zaterdagmiddag. Dit is de laatste wedstrijd voor de finale die gehouden wordt in Lyon, Frankrijk, van 16 tot en met 21 april 2014. Indoor Brabant heeft zich ook kandidaat gesteld om de finale te mogen organiseren in 2017. De FEI maakt in juni 2014 bekend of Indoor Brabant voor de tiende keer de finale van de Wereldbeker dressuur toegewezen krijgt.

Het programma van Indoor Brabant biedt niet alleen voor de dressuurliefhebber genoeg wils. Er worden verscheidene springrubrieken verreden, met op zondag de Rolex Grand Prix met een prijzenpot van maar liefst €350.000,-.

Voor het volledige programma en meer informatie over de kaartverkoop, klik hier.

Bron: Horses / Indoor Brabant

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook