Ga naar hoofdinhoud

Maakt jouw product of winkel kans op Eisma Horsesmedia award?

De winnaars ontvangen een Eisma Horsesmedia Award
Na twee zeer succesvolle edities van de Eisma Horsesmedia Awards is opnieuw een zoektocht naar het ‘Horses Product van het Jaar’ en de ‘Horses Ruitersportwinkel van het Jaar’ gestart. Fabrikanten, leveranciers en winkeliers hebben tot 10 november de tijd om hun product, dienst, winkel of webshop aan te melden. Vorig jaar gingen de mestklem Purple Packer en de ruitersportwinkel Drunens Ruiterhuis er met de felbegeerde titels vandoor, wie volgt hen op?

Horses Product van het Jaar

Alle genomineerde producten en diensten worden zowel in print als online gepresenteerd. Vervolgens zijn de consumenten aan zet. Zij mogen online een stem uitbrengen op hun favoriete producten en diensten (één per categorie). Op 16 februari worden de stemmen geteld en is de vakjury, bestaande uit gerenommeerde personen afkomstig uit verschillende vakgebieden en disciplines in de hippische wereld, aan zet. De mening van de vakjury (50%) en de consument (50%) zorgen ervoor dat er per categorie een winnaar naar voren komt. Dit product met zich ‘categoriewinnaar Horses Product van het Jaar 2014′ noemen. Daarnaast is er een overall winnaar die de titel Horses Product van het Jaar 2014’ krijgt. Een heel mooi kwaliteitskeurmerk gegeven door de consument! Ook het product met de meeste publieksstemmen ontvangt een award; de Publieksprijs. Daarnaast gaan ook de retailers zich over de producten buigen. Ook zij geven een award aan het product dat volgens hen de meeste potentie heeft; de Retailprijs.

Eisma Horsesmedia schenkt niet alleen nationaal, maar via www.horsesinternational.com ook internationaal aandacht aan deze verkiezing.

Horses Ruitersportwinkel van het Jaar

Voor deze award kunnen ruitersportzaken en webwinkels zich aanmelden. Ook in deze verkiezing presenteren we de genomineerde winkels zowel in print als online. De consument kan vervolgens stemmen op zijn of haar favoriete winkel en ook de fabrikanten krijgen een stem. De winkels kunnen zelfs bezoek krijgen van een mysteryguest! Deze drie tezamen levert uiteindelijk winnaars op in de drie categorieën; Webwinkel en Grote Ruitersportwinkel en Kleine ruitersportwinkel. Daarnaast is er natuurlijk de overall winnaar die de titel ‘Horses Ruitersportwinkel van het Jaar 2014′ krijgt.

Kans maken?

Heeft u zelf een bijzonder product of een ruitersportwinkel en denkt u in aanmerking te komen voor de ‘Horses Product van het Jaar’-award of de ‘Horses Ruitersportwinkel van het Jaar’-award? Stuur dan nu een e-mail naar [email protected] of [email protected] of neem contact op met Miranda Lueb Schiphorst (0316-342733). U ontvangt dan per e-mail een volledig pakket met informatie.

Klik hier voor een sfeerimpressie van vorig jaar.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.