Internationaal parcoursbouwer Luc Musette (61) overleden

In de nacht van 12 juli jl. is internationaal parcoursbouwer Luc Musette overleden. Musette is overleden na een slepende ziekte op 61-jarige leeftijd. Luc Musette leerde het vak bij veel internationale parcoursbouwers en groeide uit tot één van de meest gerenommeerde parcoursbouwers. Daarnaast runde hij met zijn broer Jean-Paul Musette verschillende maneges in België.

Musette kon van zijn grootste passie zijn beroep maken en bouwde op heel wat vijfsterren concoursen zoals de Stephex Masters, de Longines Masters serie en de Global Champions Tour. Volgende week vinden de Top International Arena plaats, ook hier zou Musette het parcours bouwen.

Bron: KBRSF

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.