Ga naar hoofdinhoud

International Polo Club nu ook van WEF en GDF-eigenaren

De Wellington Equestrian Partners (WEP), de eigenaren van het Global Dressage Festival en het Winter Equestrian Festival in Wellington, hebben vandaag bekend gemaakt dat zij de International Polo Club, de op twee na grootste hippische sportaccommodatie in Wellington, hebben aangekocht.

Manager Mark Bellissimo zegt dat de WEP aanzienlijk zal investeren om te zorgen dat de faciliteiten en de polovelden perfect zijn en de polokalender van 2017 en daarna van dezelfde hoogwaardige kwaliteit zal blijven.

“We werken aan een uitgebreid doel voor de accommodatie met onder meer nieuwe hippische evenementen en disciplines”, schreef Bellissimo in een brief aan de leden. “We willen de plannen aan het begin van de zomer aankondigen.”

De WEF en GDF zijn zo succesvol geworden dat er wordt gesproken over nieuwe faciliteiten voor dressuur op het nieuw aangekochte IPC, zodat de springruiters kunnen uitbreiden op de huidige terreinen.

“Het belangrijkste doel van WEP is dat IPC één van ’s werelds belangrijkste Polo Clubs blijft, een essentiële economische boost voor de hippische branche in Wellington”, zegt Bellissimo. Hij zette WEP zo’n tien jaar geleden op om het noodlijdende wintercircuit over te kunnen nemen. De groep investeerde miljoenen dollars in de renovatie van de accommodaties en uitbreiding van de wedstrijden gedurende bijna het hele jaar.

De groep creëerde vijf jaar geleden ook het Global Dressage Festival in een eigen accommodatie: The Stadium, oorspronkelijk een poloveld.

“We kijken er naar uit om met Wellington, de besturen van iedere discipline en de belanghebbenden van iedere discipline samen te werken om een unieke locatie te creëren. We zullen begin deze zomer een serie strategische initiatieven en partnerschappen aankondigen, alsmede een visie voor de accommodatie”, besluit Bellissimo.

Bron: Dressage News / Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook