Ga naar hoofdinhoud

Jack Ansems zet de toon op voorjaarswedstrijd

Archieffoto Jack Ansems (hier met met Uxlanie Go). Foto: De Paardenkrant

Met afstand toonde Jack Ansems zich afgelopen weekend de sterkste tijdens het eerste nationale outdoor op 1,40-niveau. In Etten-Leur zette hij met Uxlanie Go (v. Lux) runner up Tim Franssen met Ventje op ruim vier seconden achterstand. Olympiër Morten Djupvik keerde eveneens terug op het podium. Hij mocht zich met Zariena na een dubbele nulrit als derde opstellen.

Na de indoor hoofdrubrieken van Ambt Delden, Schijndel en Oosteind voegde Ansems opnieuw een nationale hoofdrubriek toe aan zijn palmares. “Het loopt momenteel heel goed. Daarom geniet ik er nu maar even van. Want hoewel ik het niet hoop kan het natuurlijk ook zomaar weer omdraaien”, blikt Jack Ansems na afloop realistisch terug op zijn succesvolle seizoensopening.

In de klasse ZZ trok Siebe Kramer aan het langste eind. Met Van Meta (v. Quick Star) bleef hij de rappe Jelmer Hoekstra en Un Diablo (v. Andiamo) ruim drie seconden voor. In de Z-rubriek ging Frank van Helmond met de winst aan de haal. Hij stuurde Beezie (v. Quasimodo Z) zonder fouten naar de overwinning. In de tweede Z groep greep Sophie Claassen de overwinning met haar Belisina (v. Concorde).

Lees vandaag meer in De Paardenkrant.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook