Ga naar hoofdinhoud

Jan Greve aangesteld als teamveterinair dressuur

Jan Greve wordt de veterinaire begeleider van het senioren dressuurteam dat dit jaar onder leiding staat van bondscoach Wim Ernes. Greve is binnen de KNHS al vele jaren teamdierenarts en heeft bijna alle disciplines onder zijn verantwoordelijkheid gehad. Greve’s collega Arie Hoogendoorn was tot heden en tijdens de Olympische Spelen in Londen de teamarts voor zowel dressuur als springen.

“We zijn verheugd dat Jan weer terug is bij het team”, zegt Ad Wagemakers, teammanager topsport bij de KNHS. “Wim Ernes en de ruiters staan volledig achter de keuze van de KNHS en dat schept een goed werkklimaat richting het komende EK deze zomer in Denemarken.”

Jan Greve (65) runt in Haaksbergen de bekende kliniek De Watermolen. De all-round paardenman heeft een goede reputatie als trainer, fokker, veterinair en is zelf actief in de mensport met een tweespan. Een veranderende taakverdeling binnen De Watermolen geeft Greve meer tijd voor de begeleiding van de Nederlandse paarden voor het senioren dressuurteam.

Bron: Horses / KNHS

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook