Jan Greve vandaag in Oostvaardersplassen

“Als je er een hek omheen zet, dan ben je beheerder en moet je actief beheren”: zegt dierenarts (voorheen Olympisch team veterinair) Jan Greve over het beleid in de Oostvaardersplassen. Vanmiddag was Jan Greve samen met een delegatie van vijf man in de Oostvaardersplassen om de situatie ter plekke live te kunnen beoordelen.

Anderhalve week geleden tijdens een vergadering met de Provincie Flevoland en Staatsbosbeheer hebben de oprichters van de Stichting Cynthia en Annemieke de Provincie Flevoland dringend verzocht om Jan Greve rond te laten leiden in het gebied van de Oostvaardersplassen om van zijn deskundigheid gebruik te maken. Aan dit verzoek is gehoor gegeven.

Delegatie

De delegatie, die vandaag het terrein in ging, bestond uit: twee onafhankelijke dierenartsen (Jan Greve en Bas Steltenpool), twee afgevaardigden van Staatsbosbeheer, een afgevaardigde van de provincie Flevoland en Henk Luten (vaste dierenarts van Staatsbosbeheer). Zij hebben de verschillende voerplekken gezien en de dieren aldaar bekeken. Jan Greve zal over dit bezoek een rapport opstellen.

Bron: Stichting Cynthia en Annemieke,

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
1 reactie op Jan Greve vandaag in Oostvaardersplassen
  1. 1

    ik vroeg mij af wie de vaak genoemde “deskundigen “waren ? Met Jan Greve en Bas Steltenpool hebben we het over echte deskundigen.