Ga naar hoofdinhoud

Jan Greve vandaag in Oostvaardersplassen

Foto: gemaakt door Jan Greve
"Als je er een hek omheen zet, dan ben je beheerder en moet je actief beheren": zegt dierenarts (voorheen Olympisch team veterinair) Jan Greve over het beleid in de Oostvaardersplassen. Vanmiddag was Jan Greve samen met een delegatie van vijf man in de Oostvaardersplassen om de situatie ter plekke live te kunnen beoordelen.

Anderhalve week geleden tijdens een vergadering met de Provincie Flevoland en Staatsbosbeheer hebben de oprichters van de Stichting Cynthia en Annemieke de Provincie Flevoland dringend verzocht om Jan Greve rond te laten leiden in het gebied van de Oostvaardersplassen om van zijn deskundigheid gebruik te maken. Aan dit verzoek is gehoor gegeven.

Delegatie

De delegatie, die vandaag het terrein in ging, bestond uit: twee onafhankelijke dierenartsen (Jan Greve en Bas Steltenpool), twee afgevaardigden van Staatsbosbeheer, een afgevaardigde van de provincie Flevoland en Henk Luten (vaste dierenarts van Staatsbosbeheer). Zij hebben de verschillende voerplekken gezien en de dieren aldaar bekeken. Jan Greve zal over dit bezoek een rapport opstellen.

Bron: Stichting Cynthia en Annemieke,

Eén reactie op “Jan Greve vandaag in Oostvaardersplassen

  • hajebe

    ik vroeg mij af wie de vaak genoemde “deskundigen “waren ? Met Jan Greve en Bas Steltenpool hebben we het over echte deskundigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.