Jeroen Dubbeldam schenkt Isabell Werth paar klompen

Isabell Werth met haar cadeau van Jeroen Dubbeldam - Foto: CHIO Aachen

Nederland is dit jaar het partnerland van het CHIO Aken en om vast in de stemming te komen bracht Jeroen Dubbeldam gisteren vast een stel klompen mee bij de persconferentie en schonk deze daar aan Isabell Werth. Werth is er blij mee: “Ik ga ze zeker dragen thuis.” Verder vertelt Werth over de verhouding met Nederland, die volgens jaar in de loop der jaren is verbeterd. 

“Ik voel me zeer verbonden met Nederland”, zegt Werth. “Ik woon natuurlijk maar 40 kilometer van de grens en wedstrijden in Nederland voelen dus bijna als thuiswedstrijden. Ik heb veel spannende, mooie maar ook emotionele wedstrijden gereden in Nederland, destijds natuurlijk vaak tegen Anky van Grunsven, mijn Nederlandse rivale.”

“Voorheen was het echt een harde strijd: Duitsland vs. Nederland, een beetje zoals op het voetbalveld, maar nu gaan we ontspannen en professioneel met elkaar om.”

Bron: CHIO Aken

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.