Ga naar hoofdinhoud

Jobertie wint finale Blom/KNHS Cup

AMSTERDAM – De finale van de Blom/KNHS Cup stond ook op het programma tijdens Jumping Amsterdam. TWintig combinaties bonden de strijd met elkaar aan in de ZZ. Slechts vijf combinaties hielden de lei schoon en maakten onderling uit wie de winnaar zou worden. David Jobertie bleek uiteindelijk niet te verslaan. Hij was met Nisinia van de Wolfsakker (v.Libero H) maar liefst vijf seconden sneller dan de nummer twee, Franklin Posmus met Nina Simone (v.Concorde). Zij waren de enige ruiters die andermaal al het hout boven lieten. Als snelste vierfouter in de barrage kon Michiel Brusse zich opstellen met One Way, de bruine dochter van de hengst Indorado. Martine Kempkes werd met Olanddria (v.Quidam de Revel) vierde en Thijs Meulemeesters sloot hij rijtje van prijswinnaars op plaats vijf met Oprah (v.Concorde).JH. (overname niet toegestaan)

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook