Ga naar hoofdinhoud

Johnny Pals begint de dag met winst met Excentriek

Johnny Pals hier met Fernando. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Johnny Pals is de dag met Excentriek (v. Ustinov) vandaag goed begonnen in Oliva. Het duo was met bijna anderhalve seconde verschil goed voor de snelste foutloze rit in de 1,40m-rubriek op tijd en ging er met de overwinning vandoor. Pals was niet de enige Nederlander in de top van het klassement, Hendrik-Jan Schuttert en G. Termie R 54 (v. Rubert R) eindigden ook in de top vijf.

Pals werd gevolgd door Kamal Abdullah Bahamdan met Sansibar 89 (v. Stakkato), die foutloos aan de finish kwam in 66,25 seconden. Daarmee was de ruiter uit Saoedi-Arabië op zijn beurt ook weer ruim twee seconden sneller dan de rest van de concurrentie.

Top vijf

Alberti Zorzi mocht zich met Uppercourt Cappucino (v. Pacino) als derde opstellen voor de prijsuitreiking na zijn foutloze ronde in 68,96 seconden. De Italiaanse ruiter werd gevolgd door Tobias Bremerman met Suzan B (v. Spartacus TN), die in 72,29 seconden aan de finish kwam. Schuttert en de tienjarige AES-gekeurde hengst stopten de klok op 73,16 seconden en mochten zich achter de Duitse combinatie opstellen voor de prijsuitreiking.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!