Ga naar hoofdinhoud

Joop van Uytert en Renate van Vliet getrouwd

Huwelijk Joop van Uytert en Renate van Vliet

Wie Joop van Uytert vanmiddag wilde feliciteren met zijn successen in de Pavo Cup bij de zesjarigen (zijn 'ex-hengst' Total US op 1 en Haute Couture op 3) kon lang zoeken in Ermelo. Dé dressuurhengstenhouder van Nederland was namelijk niet bij de finale van de Pavo Cup. Hij had iets belangrijkers te doen: het ja-woord geven aan Renate van Vliet. 

De tribunes op het Nationaal Hippisch Centrum waren vandaag bij de finales van de Pavo Cup nog niet eens voor de helft gevuld. Dat had er misschien mee te maken dat er ook een andere belangrijke gebeurtenis in dressuurland was gepland op 18-08-2018: het huwelijk van Joop van Uytert met Renate van Vliet. Een prinsessenhuwelijk voor Joops prinses met een roze loper, roze bruidsmeisjes (inclusief Joops dochter Gwen) en natuurlijk een groot feest vanavond.

Huwelijk Joop van Uytert en Renate van Vliet

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

3 reacties op “Joop van Uytert en Renate van Vliet getrouwd

 • ketaki meenks

  Van harte gefeliciteerd met jullie Huwelijk.

 • j.a.h.m. wouters

  Joop en Renate van harte gefeliciteerd/

  Maar dit heeft niks te maken met de lege tribune s,elke dag was er bijna geen volk .De VIP tafels bij springen waren in de finale amper bezet.Misschien tijd om het anders te gaan doen.Heb veel mensen horen klagen over de 10 euro entree voor de auto s.
  Kijk zangersheide geheel gratis,kwpn en knhs neem daar een voorbeeld van.

 • DaGu

  Daar zit nou juist het probleem, als je ziet wat voor prijzen er betaald worden voor de veulens en paarden, dan is er geen geld meer om parkeergeld te betalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook