Ga naar hoofdinhoud

Jos Lansink in team FEI Nations Cup Lummen

De Belgische chef d'équipe Dirk Demeersman doet onder anderen een beroep op Jos Lansink voor het begin van het landenwedstrijdenseizoen in Lummen. De Furusiyya FEI Nations Cup Division I gaat op vrijdagmiddag 29 april van start op het CSIO5* van Lummen. Voor de Belgen een belangrijke wedstrijd omdat de punten van de openingswedstrijd voor hen meetellen. 

Chef d’équipe Dirk Demeersman selecteerde de volgende vijf ruiters :

Jérôme Guéry – Papillon Z (v. Perhaps)
Jos Lansink – For Cento (v. For Pleasure)
Gudrun Patteet – Sea Coast Pebbles Z (v. Picasso Z)
Nicola Philippaerts – For Ever d’Arco ter Linden (v. Darco)
Karel Cox – Cor van de Wateringhoeve (v. Thunder van de Zuuthoeve)

Bron: Equibel

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook