Ga naar hoofdinhoud

Julia Krajewski’s Samourai du Thot door blessure niet naar Aken

Julia Krajewski met Samourai du ThotFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het Duitse eventingteam moet het in Aken zonder Samourai du Thot (v. Milor Landais) van de Duitse Julia Krajewski doen. Krajewski schrijft op Instagram dat haar toppaard niet fit is door een lichte hoefblessure. Op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016 droeg de combinatie bij aan een zilveren teammedaille.

De Duitse amazone laat op Instagram weten: ”Ook als de blessure zich elke dag verder herstelt, is mijn paard niet fit genoeg om in Aken van start te gaan. Ik weet zeker dat hij snel weer in vorm is.”

Josefa Sommer

De plaats van Krajewski wordt ingenomen door de Duitse Josefa Sommer. Zij rijdt de 17-jarige Hannoveraner Hamilton (v. Heraldik XX) in Aken. De combinatie was op 26 juni vijfde in de eventingwedstrijd in het Poolse Strzegon.

Bron: Horses.nl/St-Georg

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook