Ga naar hoofdinhoud

Jur Vrieling met VDL-hengsten naar ICNN Drachten

Als beste ruiter van het noorden mag Jur Vrieling niet ontbreken op het internationale concours in Drachten. Hij zal aan de start verschijnen met drie dekhengsten van de VDL Stud, namelijk zijn Olympiër Bubalu VDL (v. Baloubet du Rouet) en de talentvolle hengsten Zirocco Blue VDL (v. Mr. Blue) en Zavall VDL (v. Casall).

Op donderdag 10 januari gaat het internationaal springen van start, met op zondag de Grote Prijs van Drachten over 1,55m als hoogtepunt. “Ik weet nog niet of ik Bubalu de Grote Prijs laat lopen. Het kan ook zo zijn dat ik één van de jongere hengsten daarin start. Ik neem verder Zirocco Blue VDL en Zavall VDL mee, twee grote beloftes voor de toekomst die ervaring op het hoge niveau moeten opdoen”, vertelt Jur Vrieling. Vrieling vindt het een goede zaak dat ICNN Drachten opgewaardeerd is naar een driesterren evenement. Hij acht dit onder meer voor fokkers interessant, die in dit geval de dekhengsten van de VDL Stud in levende lijve kunnen bewonderen.

Kijk voor meer informatie op www.icnndrachten.nl

Bron: Horses / ICNN Drachten

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook