Jury bekijkt nominaties Horses Product van het Jaar

Juryleden Horses Product van het Jaar: v.l.n.r. Anneke Hallebeek, Marlien Smit, Carolien Munsters, Gisella Bartels, Dirk Willem Rosie en Hank van Campen. Foto: Paardenkrant-Horses.nl/Tamara van de Krol

De jury van de Horses Product van het Jaar-verkiezing kwam gisteren in Soest bijeen om alle genomineerde producten, diensten en opleidingen te bekijken en te beoordelen. Met maar liefst 79 producten en diensten verdeeld over 11 categorieën was dit een pittige klus, maar de jury is erin geslaagd om tot een beoordeling te komen.

Net als vorig jaar kregen de deelnemers de mogelijkheid om hun genomineerde producten te presenteren aan de jury. Daar werd op Boerderij Het Gagelgat, onderdeel van paardenrusthuis De Paardenkamp, gretig gebruik van gemaakt en zodoende werd het juryteam dit jaar weer opgedeeld in twee teams. Zes juryleden zijn gevraagd om tot een beoordeling te komen: voorzitter Dirk Willem Rosie (hoofdredacteur Eisma Horsesmedia), Gisella Bartels (fysiotherapeut), Anneke Hallebeek (dierenarts en specialist veterinaire diervoeding), Carolien Munsters (sportfysioloog/coach), Hank van Campen (dierenarts) en Marlien Smit (hippisch sportjournalist).

Stemmen

Voorafgaand aan de jurydag konden paardenliefhebbers eind 2017 op de website van de verkiezing, www.horsesproductvanhetjaar.nl, stemmen op hun favoriete producten en diensten. Deze stemming telt ook mee in de einduitslag. Nu alle producten, diensten en opleidingen ook door de juryleden zijn bekeken en beoordeeld, kan de balans opgemaakt worden. Op 8 februari worden de categoriewinnaars en overall winnaar bekendgemaakt.

De Horses Product van het Jaar-verkiezing vindt deze editie voor de zesde keer plaats en wordt georganiseerd door Eisma Horsesmedia, uitgever van Paardenkrant-Horses.nl, Bit en Dressuur.

De nominaties zijn hier te bekijken.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.