Ga naar hoofdinhoud

Jury bekijkt nominaties Horses Product van het Jaar

Juryteam met v.l.n.r. Dirk Willem Rosie, Hank van Campen, Nicole Slijkerman, Marlien Smit, Carolien Munsters, Gisella Bartels. Foto: Tamara van de Krol

De jury van de Horses Product van het Jaar-verkiezing kwam gisteren in Soest bijeen om alle genomineerde producten, diensten en opleidingen te bekijken en te beoordelen. Met maar liefst 84 producten en diensten verdeeld over 11 categorieën was dit een pittige klus, maar de jury is erin geslaagd om tot een beoordeling te komen.

Net als vorig jaar kregen de deelnemers de mogelijkheid om hun genomineerde producten te presenteren aan de jury. Daar werd op Boerderij Het Gagelgat, onderdeel van paardenrusthuis De Paardenkamp, gretig gebruik van gemaakt en zodoende werd het juryteam voor het eerst dit jaar opgedeeld in twee teams. In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn hierom niet vijf, maar zes juryleden gevraagd om tot een beoordeling te komen. In het jurypanel zitten voorzitter Dirk Willem Rosie (hoofdredacteur Paardenkrant-Horses.nl), Hank van Campen (dierenarts), Nicole Slijkerman (voedingsdeskundige), Marlien Smit (hippisch journalist), Carolien Munsters (sportfysioloog) en Gisella Bartels (paardenfysiotherapeut).

Stemmen

Voorafgaand aan de jurydag konden paardenliefhebbers eind 2016 op de website van de verkiezing, www.horsesproductvanhetjaar.nl, stemmen op hun favoriete producten en diensten. Deze stemming telt ook mee in de einduitslag. Nu alle producten, diensten en opleidingen ook door de juryleden zijn bekeken en beoordeeld, kan de balans opgemaakt worden. Op 9 februari worden de categoriewinnaars en overall winnaar bekendgemaakt.

De Horses Product van het Jaar-verkiezing vindt deze editie voor de vijfde keer plaats en wordt georganiseerd door Eisma Horsesmedia, uitgever van Paardenkrant-Horses.nl, Bit en Dressuur. De nominaties zijn hier te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook