Ga naar hoofdinhoud

Jury bekijkt nominaties Horses Product van het Jaar

Juryteam met v.l.n.r. Dirk Willem Rosie, Hank van Campen, Nicole Slijkerman, Marlien Smit, Carolien Munsters, Gisella Bartels. Foto: Tamara van de Krol

De jury van de Horses Product van het Jaar-verkiezing kwam gisteren in Soest bijeen om alle genomineerde producten, diensten en opleidingen te bekijken en te beoordelen. Met maar liefst 84 producten en diensten verdeeld over 11 categorieën was dit een pittige klus, maar de jury is erin geslaagd om tot een beoordeling te komen.

Net als vorig jaar kregen de deelnemers de mogelijkheid om hun genomineerde producten te presenteren aan de jury. Daar werd op Boerderij Het Gagelgat, onderdeel van paardenrusthuis De Paardenkamp, gretig gebruik van gemaakt en zodoende werd het juryteam voor het eerst dit jaar opgedeeld in twee teams. In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn hierom niet vijf, maar zes juryleden gevraagd om tot een beoordeling te komen. In het jurypanel zitten voorzitter Dirk Willem Rosie (hoofdredacteur Paardenkrant-Horses.nl), Hank van Campen (dierenarts), Nicole Slijkerman (voedingsdeskundige), Marlien Smit (hippisch journalist), Carolien Munsters (sportfysioloog) en Gisella Bartels (paardenfysiotherapeut).

Stemmen

Voorafgaand aan de jurydag konden paardenliefhebbers eind 2016 op de website van de verkiezing, www.horsesproductvanhetjaar.nl, stemmen op hun favoriete producten en diensten. Deze stemming telt ook mee in de einduitslag. Nu alle producten, diensten en opleidingen ook door de juryleden zijn bekeken en beoordeeld, kan de balans opgemaakt worden. Op 9 februari worden de categoriewinnaars en overall winnaar bekendgemaakt.

De Horses Product van het Jaar-verkiezing vindt deze editie voor de vijfde keer plaats en wordt georganiseerd door Eisma Horsesmedia, uitgever van Paardenkrant-Horses.nl, Bit en Dressuur. De nominaties zijn hier te bekijken.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook