Ga naar hoofdinhoud

Jury buigt zich over nominaties Horses Product van het Jaar

Juryleden Horses Product van het Jaar verkiezing. V.l.n.r. Bastiaan de Recht, Rob Ehrens, Solange Schrijer, Dirk Willem Rosie, Daniëlle van Mierlo, Hank van Campen en Anneke Hallebeek.

De vakjury van de Horses Product van het Jaar-verkiezing kwam vandaag in Soest bijeen om alle genomineerde producten, diensten en opleidingen te bekijken en te beoordelen. Ook dit jaar was dit met 72 producten en diensten verdeeld over tien categorieën een pittige klus, maar de juryleden zijn erin geslaagd om aan het eind van de dag tot een beoordeling te komen.

De deelnemers kregen opnieuw de mogelijkheid om hun genomineerde producten te presenteren aan de jury. Daar werd op Boerderij Het Gagelgat, onderdeel van paardenrusthuis De Paardenkamp, gretig gebruik van gemaakt en zodoende werd het juryteam dit jaar weer opgedeeld in twee teams. Zeven juryleden zijn gevraagd om tot een beoordeling te komen: voorzitter Dirk Willem Rosie (hoofdredacteur Paardenkrant en Horses.nl), Danielle van Mierlo (Grand Prix-amazone), Rob Ehrens (bondscoach Nederlands springteam), Anneke Hallebeek (dierenarts en specialist veterinaire diervoeding), Hank van Campen (dierenarts), Solange Schrijer (dierenfysiotherapeut) en Bastiaan de Recht (Grand Prix-ruiter).

Stemmen

Voorafgaand aan de jurydag konden paardenliefhebbers op de website van de verkiezing stemmen op hun favoriete producten en diensten. Deze stemming telt ook mee in de einduitslag. Nu alle producten, diensten en opleidingen ook door de juryleden zijn bekeken en beoordeeld, kan de balans opgemaakt worden. Op 6 februari worden de categoriewinnaars en overall winnaar bekendgemaakt.

De Horses Product van het Jaar-verkiezing vindt deze editie voor de zevende keer plaats en wordt georganiseerd door Eisma Horsesmedia, uitgever van Paardenkrant-Horses.nl, Bit en Dressuur.

De nominaties zijn hier te bekijken.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook