Ga naar hoofdinhoud

Juryleden aan zet in Horses Product van het Jaar-award

In de laatste fase van de Horses Product van het Jaar-award komen ook de juryleden in beeld. Zij zijn momenteel druk om per categorie de drie finalisten te beoordelen en een overall klassement op te stellen. Dit oordeel zorgt samen met de publieksstemmen voor de uiteindelijke uitslag die op donderdag 21 maart bekend wordt gemaakt.

De jury bestaat uit mensen met expertises op verschillende gebieden in de paardenwereld. Uit de sport komt Gerco Schröder. De springruiter won zowel met het team als individueel een zilveren medaille op de afgelopen Olympische Spelen in Londen. Internationaal menner IJsbrand Chardon heeft tevens een manegebedrijf en komt zo ook met veel producten in aanraking. Zowel uit de sport als de fokkerij komt Karin Retera. Zij is naast fokker ook KWPN-keurmeester, amazone, instructeur en jurylid op Grand Prix-niveau. Ook uit de fokkerij komt Ben Mensink. Hij heeft daarnaast met Vierakker All Round een eigen adviesbureau voor de agrarische sector en de paardenhouderij. Carmen Portocarero neemt als voorzitter vanuit de Vereniging Eigen Paard plaats in de jury,  Tessa van Daalen als hippisch journalist en Gijs Bartels in zijn rol als eigenaar van de Academy Bartels. Het voorzitterschap van de jury ligt bij Carolien Tesselhof-Bruggink als projectmanager van Eisma Horsesmedia.

De consument heeft nog tot en met 18 maart de kans om te stemmen via www.horsesproductvanhetjaar.nl. Onder alle stemmers verloot Horses een minivakantie van Europarcs. Breng dus nog snel uw stem uit op uw favoriete hippische product of dienst.

Bron: Horses

Eén reactie op “Juryleden aan zet in Horses Product van het Jaar-award

  • Wim Colijn

    Dat is een moelijke vraag, paarden product van het jaar. Sommige mensen zullen misschien wel aan paardenvlees denken, maar daar zijn die dieren toch niet voor bedoeld?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook