Ga naar hoofdinhoud

Kessler en Ward winnen in Wellington

McLain Ward met Antares
De jonge, Amerikaanse amazone Reed Kessler won afgelopen zaterdag in Wellington de met 50,000 dollar gedoteerde rubriek. Met haar Ligist (v. Levantos II) reed ze foutloos in de barrage in 37,81 seconden waardoor ze 16500 dollar mocht opstrijken. McLain Ward won zondag de met 25,000 dollar gedoteerde prijs over 1,50m.

Ook de nummers twee en drie in de 50,000 dollar-rubriek waren zeer jonge amazones. De negentienjarige Katherine Dinan werd met Nougat du Vallet (v. Scherif d’Elle) tweede in 38,19 seconden. Voor de 24-jarige Brianne Goutal zat er met Nice de Prissey (v. Rosire) een derde plaats in. Ze reden een foutloze barrage in 38,53 seconden.

McLain Ward wist gisteren met zijn Super Trooper de Ness (v. Vigo d’Arsouilles) het 1,50m te winnen in Wellington. Door een foutloze barragerit van 41,85 seconden kon hij 7500 dollar opstrijken. De tweede plek ging naar Ben Maher, die hiervoor de voorheen door Mario Deslauriers gereden Cella gezadeld had. Hij reed rond in 42,39 seconden. Voor Pablo Barrios bleef het derde geld over met zijn Zara Leandra (v. Metropole).

Reed Kessler was ook in deze rubriek succesvol. Ze reed een foutloos basisparcours, maar liep met Onisha (v. Caretino) in de barrage tegen acht strafpunten aan. Ze werden zevende.

Klik hier voor de resultaten van de $50,000 rubriek.

Klik hier voor de resultaten van de $25,000 rubriek.

Bron: Horses

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook