Vandaag in de kettingbrief – WE challenge voor Danielle van Mierlo

De kettingbrief is al jaren een vaste rubriek in de Paardenkrant waarin actuele onderwerpen en discussies worden aangesneden en mensen uit de paardenbrache hun mening en ervaring hierover delen. Deze week reageert Danielle van Mierlo op de vraag van Arie de Best, die vorige week vanuit zijn rol van chef d’equipe en internationaal jurylid Working Equitation (WE) vertelde over zijn rondreis in deze wereld.

Working Equitation Challenge! 

WE-ruiter Arie de Best daagde Danielle uit om een eerlijk oordeel te geven over het onderdeel dressuurtrail. Denkt zij dat ze hier ook wat aan zal hebben in haar dressuurtrainingen? Om dit te kunnen beoordelen moest Danielle het natuurlijk eerst zelf ervaren! Danielle nam de uitdaging aan en volgde een les van Arie. In deze les reed ze verschillende oefeningen en overwon ze obstakels zoals het hek, de parallelslalom en reed ze met haar Grand Prix paard Ucento zelf met de garrocha (grote stok)!
Benieuwd naar haar ervaring? Bekijk dan haar vlog en lees haar kettingbrief in de Paardenkrant van vandaag!

Danielle – Hans Peter Minderhoud

De volgende in de rij die op de vraag van Danielle zal reageren is niemand minder dan Hans Peter Minderhoud. Als social media persoonlijkheid vraagt Danielle hem: ”Is het echt nodig om de (dressuur)sport zo erg onder de loep te leggen en wat kunnen we eraan doen om de negatieve kijk te veranderen?”

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.