Ga naar hoofdinhoud

KFPS Hengstenkeuring live bij Omrop Fryslân

Omrop Fryslân zendt vrijdagavond 11 januari en zaterdag 12 januari rechtstreeks de beelden uit van de hengstenkeuring van het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek in Leeuwarden.

Het showprogramma zal die vrijdagavond tussen half acht en elf uur ’s avonds live te volgen zijn op de internetzender Omroplive.nl. Op zaterdag is de hengstenkeuring vanaf half negen ’s ochtends te volgen op datzelfde kanaal.

De beelden worden van deskundig commentaar voorzien door een presentator van de Friese omroep en een deskundige van het stamboek. Het commentaar zal afgewisseld worden met interviews. De beelden zijn ook te volgen met Engels commentaar.

Meer informatie over het programma van de hengstenkeuring is te vinden op www.kfps.nl.

Bron: Horses / KFPS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook