Britt Dekker: ‘Voor het eerst iets gepresteerd in mijn leven’ Update met video

Op de regiokampioenschappen van Noord-Holland maakte Britt Dekker afgelopen weekend haar droom waar. De presentatrice en mediapersoonlijkheid bemachtigde daar met Kingsley Eve (v. Veron) haar startbewijs voor de Hippiade. Gisteravond was Dekker te gast bij het tv-programma Jinek en vertelde hierover. 

Britt Dekker is in extase over haar succes: “Mijn grootste droom is uitgekomen!” Gisteravond vertelde Dekker in het tv-programma van Eva Jinek hoe trots ze was. “Het is wel heel bijzonder, sporters zijn toch altijd wel helden en je hebt nu het idee wel echt iets gepresteerd te hebben – dat heb ik nu voor het eerst in m’n leven en dat is wel heel vet!”, aldus Dekker.

Kijk hier de hele uitzending terug, het interview met Britt Dekker begint bij 47,32 minuten.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
1 reactie op Britt Dekker: ‘Voor het eerst iets gepresteerd in mijn leven’
  1. 1

    Wat heerlijk spontaan en blij. Echt leuk!