KNHS reikt bronzen spelden uit aan Diny Mouwen en Evert Brouwer

Vorige week werden Diny Mouwen-van Tilburg en Evert Brouwer aangenaam verrast. De twee kregen beide een bronzen KNHS-speld uitgereikt.

Op vrijdagavond 10 maart werd de eerste speld tijdens de Algemene Ledenvergadering van Paardensport Vereniging Wouw Vooruit overhandigd aan Diny Mouwen-van Tilburg. Diny is al 51 jaar lid van PSV Wouw Vooruit en heeft naast haar carrière als dressuuramazone tot ZZ-licht niveau zich altijd ingespannen voor de paardensport in West-Brabant. Zij was bestuurslid van ‘PSV Wouw Vooruit’ en kringbestuurslid. Ook begeleidde Diny veel jonge ruiters en amazones. Bovendien is ze al 40 jaar actief als dressuur jurylid tot op ZZ-niveau.

Op 16 maart ontving Evert Brouwer de bronzen KNHS-speld uit handen van Patricia Wolters, voorzitter van R.V. de Heuvelruiters. Evert nam na 17 jaar afscheid als bestuurslid van de rijvereniging uit Wezep.

Bron: KNHS

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.