Ga naar hoofdinhoud

KNHS-voorzitter Roozemond wordt directeur sc Heerenveen

Cees Roozemond is benoemd tot algemeen directeur van eredivisieclub sc Heerenveen. "Maar deze benoeming heeft geen enkel effect op mijn taak als KNHS-voorzitter", aldus Roozemond. "Dat committent ben ik aangegaan en ik ben geen persoon die daar voor wegloopt."

Cees Roozemond is al enkele jaren bestuurlijk betrokken bij sc Heerenveen. Als voorzitter van het stichtingsbestuur was hij betrokken bij de perikelen van afgelopen jaar, toen het bestuur het vertrouwen in directeur Luuc Eisenga en de Raad van Commissarissen opzegde.

Geen gevolg

Nu is Roozemond dan de opvolger van Eisenga, die de voetbalclub per 1 maart verliet. Het zijn zeer onrustige tijden voor Heerenveen, maar volgens Roozemond heeft zijn benoeming geen enkel gevolg voor zijn functioneren in het KNHS-bestuur. “Dat voorbehoud heb ik in de gesprekken over mijn benoeming duidelijk gemaakt.”

Pittige taak

Dat Roozemond een pittige taak wacht mag blijken uit het feit dat het Heerenveen-personeel in december een open brief schreef waarin het aangaf helemaal klaar te zijn met de bestuurlijke onrust die al jaren duurt.

Maar Cees Roozemond heeft wel voor hetere vuren gestaan. Eerder maakte hij in een lastige tijd een succesvolle periode door als voorzitter van het KFPS-bestuur.

Bron: Horses.nl

 

Eén reactie op “KNHS-voorzitter Roozemond wordt directeur sc Heerenveen

  • Rick Joosten

    Wat een onzin, het is toch niet de vraag of hij er voor weg gaat lopen maar of de KNHS zo iemand kan aan laten blijven. Die keuze lijkt me bij hen en niet bij hem.
    Goede kerel maar bij de KNHS hebben we nu iemand nodig die vol gas kan geven om de puinhopen te ruimen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.