Ga naar hoofdinhoud

Knock-Out proef prooi voor Smith

De ervaren Brit Robert Smith won gisteravond met Balourado (v. Baloubet du Rouet) de Toshiba Knock-Out rubriek. In de finale nam hij het op tegen de Zwitser Daniel Etter. In deze rubriek, waarvoor vrijdag al een kwalificatie werd verreden, nemen combinaties het één-tegen-één op en verdelen zo het prijzengeld.

Christina Liebherr was de eerste tegenstandster van Robert Smith. Met haar LB Virility (v. Kojak) verloor zij de rit van Smith, maar ondanks het verlies kreeg ze 1500 Zwitserse Frank mee. Voor de afvaller van ronde twee, Vladimir Beletskiy, was er 3000 Zwitserse Frank. Smith won met zijn zege uiteindelijk 10000 Zwitserse Frank.

Daniel Etter nam het op tegen respectievelijk Corina Sorg en Laura Renwick. Etter reed RDC Atletico (v. Calvados).

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook