Ga naar hoofdinhoud

KPD: Anna (v.Sander) wint Equimax Veulenbokaal 27-08-2005

De Fokkers van het Jaar kozen het tuigpaardveulen Anna als winnares.In de overall strijd om de Equimax Veulenbokaal ging het tussen het tuigpaardveulen Anna, het beste hengstveulen Aikido (v.Lupicor), het beste merrieveulen Aisa Marilla RDP (v.Tuschinksi) en de Gelderse Antonio (v.Koss). De zojuist gehuldigde Fokkers van het Jaar het echtpaar Van Middelaar, mevrouw Van Sijpveld en het echtpaar Van Helvoirt hadden de eer om uit deze kampioenen van hun fokrichting de allerbeste te kiezen. De jury had het moeilijk, maar koos toch unaniem voor de door familie Schilder uit Kampen gefokte Anna (Sander uit Vatasja van Hofmeester). Zij konden de wisselbokaal mee naar huis nemen. KWPN Persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook