Ga naar hoofdinhoud

Kürwinst voor Anky van Grunsven en Salinero op CHIO

Anky van Grunsven en Keltec Salinero (v.Salieri) weten niet van ophouden. Op CHIO Rotterdam zegevierden ze gisteravond opnieuw in de kür op muziek. Dit keer was hun score 81,90%. Voor een uitverkocht huis.


Op betrekkelijk kleine afstand volgde Imke Schellekens met Hunter Douglas Sunrise (v.Singular Joter) op plaats twee. Zij behaalden 79,45%. De Belg Jeroen Devroe stuurde Paganini (v.Pavarotti van de Helle) naar de derde positie met 71,30%. Daarna volgde de Brit Wayne Channon met Lorenzo CH (v.Ferro), gevolgd door Stephanie Peters met Jeff (v.Jetset D).

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook