Ga naar hoofdinhoud

KWPN-ers succesvol in Spruce Meadows

Kent Farrington met Uceko

Drie KWPN-winnaars op het CSI5* Spruce Meadows afgelopen weekend: Uceko (v.Celano) won onder Kent Farrington de Grote Prijs, terwijl McLain Ward met Zander (v.Cantos) en Daniel Bluman met Apardi (v.Corland) 1.50m-proeven op hun naam schreven.


Zes combinaties bereikten de barrage in de Grote Prijs, vier daarvan bleven dubbel foutloos. Kent Farrington zette de snelste tijd neer met Uceko (Celano) en incasseerde daarmee ruim 90.000 euro. Op vrijdag werden zij al tweede in het 1.55m. Colombiaan John Perez sprong in de Grote Prijs met Utopia sport-spr (Ircolando) pakte de vijfde prijs, terwijl Pablo Barrios met Antares 6 (Manhattan) als snelste vierfouter zevende werd. Ook Roberto Teran Tafur behoorde tot de prijswinnaars met Woklahoma sport-spr (Sheraton).

Het 1.50m op zaterdag kende maar één combinatie die dubbel foutloos bleef: winnaar McLain Ward met Zander (Cantos).  Met één strafpunt voor tijdsoverschrijding bleef Antonio Chedraui met Aristotelis (Indoctro) net buiten de barrage, op de vijfde plek. Achtste werd Paulo Santana met Taloubet (Baloubet du Rouet).

Het 1.50m op donderdag kwam op naam van de goed springende Apardi (Corland), de volle broer van de internationaal springende KWPN-hengst Bacardi VDL. In deze rubriek werd Pablo Barrios met Zara Leandra sport-spr (Metropole) tweede. Een dag later viel dit duo opnieuw in de prijzen, toen werden ze twaalfde in het 1.50m.
Verder was er een tweede plek in het 1.45m direct op tijd voor Hector Florentino met Anemone’s Vicky sport-spr (Krunch de Brêve).

Bron: Horses/ KWPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook