Ga naar hoofdinhoud

Lancering Bit-hyve

Benieuwd naar de gezichten achter het paardentijdschrift Bit? Altijd al willen weten hoe een dagje interview er voor een redacteur uitziet of wanneer je de nieuwste Bit kunt verwachten? Meld je dan aan als vriend op de nieuwe Bit-Hyve!


De Bit-Hyve geeft je de kans om mee te denken over de inhoud van Bit. Stem op jouw favoriete Bit-rubriek, geef suggesties en stel vragen aan de redacteuren door het sturen van een krabbel. Of bewijs met een blog dat jij een goede redacteur bent. Meld je nu aan als vriend op paardenblad-bit.hyves.nl. De redacteuren van Bit zijn natuurlijk ook lid.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook