Ga naar hoofdinhoud

Larmoyeur oppermachtig in Wezep

Christa Larmoyeur reed gisteren in Wezep met Aston Martin NL (v. Uphill) naar een score van 69,35%, hiermee bleef ze Femke Beljon met de ervaren Popeye ruimschoots voor. De overwinning in de Prix St. George ging naar Dennis Ausma met de Oldenburger hengst Wonderboy D.D.H. (v. Welt Hit II). Amazone Vai Bruntink was met de Winningmood-zoon Chardonnay goed voor de tweede plek. 

Larmoyeur start de stoere vos sinds kort op Grand Prix niveau en liet in Wezep zien een combinatie voor de toekomst te zijn met een score van bijna 70%. De 18-jarige leermeester Popeye liet zien het niet verleerd te zijn door naar een score van 67,50% te lopen met zijn amazone Femke Beljon.

De Intermediare II werd gewonnen door Marieke van de Putten met Painted Black-zoon Zingaro-Apple, het duo behaalde een percentage van maar liefst 71,78%.

Dirk-jan van de Water was met Welt Hit II-nakomelinge Fame D.D.H. goed voor de overwinning in de Intermediar I, hij werd gevolgd door Iris Mensink met Zeewoldes Oberon (v. Rousseau).

Young Riders en junioren
Laura Quint won met de KWPN-gekeurde Velazquez haar Young Riders-debuut. Pascale de Miranda met Bugatti (v. Sandro Hit), onlangs nog zeer succesvol op de Maccabi-games, stelde zich als tweede op.

In de junioren rubriek was het Diana van de Bovenkamp die er met de overwinning van door ging. Corinda Lutjeboer reed met Ridderkerk, de Kennedy-zoon waar Hans Peter Minderhoud enkele jaren terug Nederlands Kampioen in de lichte tour mee werd, naar de tweede plek.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook