Ga naar hoofdinhoud

Laura Kraut wint Grote Prijs Rotterdam

Met Anthem was de Amerikaanse Laura Kraut iedereen te snel af in de barrage om de Grote Prijs van Rotterdam. Als laatste starter kon Ludger Beerbaum haar nog van de overwinning af houden. Dat lukte de Duitser niet met Enorm. Voor hem de tweede plaats.


Jos Lansink bezette plaats drie met Al Kaheel Spender S met ook twee foutloze ronden. De Zweede Malin Baryard-Johnson stuurde Butterfly Flip naar de vierde tijd. Vijfde werd Ellen Whitaker met Locarno, voor Albert Zoer met Okidoki die daarmee beste Nederlander is. Marc Houtzager kreeg een fout in de barrage met Opium VS en werd daarmee tiende.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook