Ga naar hoofdinhoud

Laura Spekenbrink: ‘Als winnaar genoemd worden, is een hart onder de riem!’

'Ik weet hoeveel tijd erin gaat zitten om tot een bepaalde prestatie te komen. Het is mooi om goed presterende Nederlandse ruiters in de schijnwerpers te zetten!', aldus Laura Spekenbrink. Zij is een van de freelancers van Horses.nl die bereid is om alles aan de kant te schuiven voor dat ene doel: nieuws brengen. Laura vertelt wat haar drijft om 24/7 het paardennieuws te volgen en te delen.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Toon Laura en alle andere freelancers van Horses.nl dan uw waardering en help ons mee Horses.nl in de toekomst te laten groeien.

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook