Ga naar hoofdinhoud

Laurien van der Meer schrijft Prix St. Georges op naam

Laurien van der Meer schreef gisteren in Voorthuizen de Pix St. Georges op haar naam. Dit deed ze door met VDM What a Dancer (v. Kennedy) een persoonlijk record van 69,80% neer te zetten. Danielle Noordermeer en Benjamin Maljaars wonnen het ZZ-Zwaar.

Van der Meer was uiterst tevreden over haar proef in Voorthuizen. “Dit was echt een topscore, maar het kan nog hoger”, vertelt de fanatieke amazone. Ik had een vier voor een keertwending, omdat hij een been liet staan en een vijf voor een serie, omdat we een fout kregen door spanning. Ik ben heel tevreden met hoe het nu gaat. Hij is het laatste jaar echt enorm verbeterd in zijn ontspanning. Eerder kon hij nog wel eens ontploffen in een proef. We hebben daar echt heel hard aan gewerkt en het scheelt me in alle onderdelen één of twee punten. Hij is nu ook veel losser door het lijf en alles is veel vanzelfsprekender. In de galop kan de ontspanning nog wel iets beter. Alle oefeningen voor de Grand Prix kent hij al en de kwaliteit is zeker aanwezig, maar voordat we de overstap maken moet die ontspanning echt 100 procent bevestigd zijn.”

Met 69,08% werd Florentine Rootveld tweede met Up Seven (v. OO Seven). Op ruime afstand volgde Annet van der Knaap met Uriah Heep (v. Diamond Hit) met 65,53%.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses / De Paardenkrant

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook