Ga naar hoofdinhoud

Leida Collins pakt prijzen in Hulten

Leida Collins startte vandaag drie paarden op de Subtopwedstrijd in Hulten en werd eerste, tweede en derde. Zowel de eerste als de derde prijs pakte ze in de Prix St. Georges. De zege eiste ze op met ruim 68% met Valladolid (v. Florett Ass), terwijl ze derde werd met  Don Tignanello (v. Don Vino II). Seth Boschman nestelde zich tussen deze twee en mocht met RS2 Cupido (v. Rhodium) het rode lint ophalen.

Collins bracht drie vossen mee naar Hulten en alle drie waren ze succesvol vandaag. In de gecombineerde klasses Intermédiaire II en U25 won ze namelijk ook nog de tweede prijs. Met Utah (v. Jazz) scoorde Collins ruim 65%. De winst ging naar Danielle Houtvast, pupil van Collins, die met de achttienjarige Palerno H (v. Kigali) de U25 reed. Ze zette een score van boven de 66% neer. Derde werd Elise Kettner, die mooie onderdelen liet zien met Floyd (v. Fielman). Door een fout in de wissels om de pas kwamen er onvoldoendes op het protocol. “En het was jammer van de matige piaffe en passage vandaag,” reageert Kettner. “Dat gaat thuis al best goed, maar in de ring ben ik toch nog wat te voorzichtig. Dat kost punten. Maar het algemene gevoel was fijn en we gaan hier weer mee verder trainen.”

Het ZZ-Zwaar werd gewonnen door Annika Roodhart. De stalamazone van Dominique Filion reed de vosmerrie Begijnhoeve’s Wondergirl (v. Rubin Royal) naar de overwinning met 65,14%. De Intermédaire I schreef Saskia Timmermans op haar naam. Bleekdal’s Zilverster (v. Rubels) bracht haar tot ruim 68%.

Lees woensdag meer in De Paardenkrant.

Bron: Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook