Ga naar hoofdinhoud

Leon Thijssen wint CSI1* Big Tour Roosendaal

Leon Thijssen won vandaag de Big Tour over 1.30m in Roosendaal. Hij reed Quinoa Des Riollets dubbel foutloos in het tweefasen parcours en was met 23.57 seconden de snelste combinatie. De tweede plaats was voor Emile Karim Fares uit Libië met de KWPN-er Bux Bunny en de Oostenrijker Robert Puck nam als derde op het podium plaats, hij reed de KWPN-gefokte Catangelo Rp.

In de Youngster Tour was het de KWPN-merrie Corinda Vd Reesthoeve, die er onder de Tsjechische Emma Augier De Moussac met de winst vandoor ging. In deze tweefasen rubriek over 1.30m/1.35m werd Danny Willems tweede met Daylinde em Leopold van Asten stuurde VDL Groep C Tara Z naar de derde plek.

Bianca Schoenmakers pakte de overwinning in de Small Tour over 1.35m direct op tijd, ze zat in het zadel van Boss HDH en finishte foutloos in 50.53 seconden. Bram Van Der Pluijm en Zharry Go werden tweede met 51.74 seconden op de teller en Kevin Jochems pakte de derde plek met Ma Cherie in 52.98 seconden en hiermee was het podium geheel oranje.

De medium Tour rubriek, over 1.40m direct op tijd, was een prooi voor de Zweedse Elina Petersson met Canasta Z, zij stuurde de Canabis Z-dochter in een snelle tijd van 51.42 seconden over de finish en was Denns van den Brink ruim twee seconden  te snel af. Hij stuurde Wennemars rond in 53.69 seconden. Boy-Adrian van Gelderen uit België maakte het podium compleet, hij stuurde de KWPN-er Be Cool in 56.09 seconden door het parcours.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook