Ga naar hoofdinhoud

Leprevost wint kwalificatie voor WB Leipzig

Penelope Leprevost

Gisteravond won de Française Pénélope Leprevost met Nice Stephanie (v. Cardento) de kwalificatie voor de Wereldbeker in Leipzig. In het direct op tijd verreden parcours over 1,50m finishte zij in 64,40 seconden. Marco Kutscher greep met de KWPN goedgekeurde Spartacus (v. Stakkato) het tweede geld in 64,69 seconden. Fransman Kevin Staut reed zijn KWPN’er Silvana HDC (v. Corland) naar een derde plek.

Beste Nederlander was Maikel van der Vleuten met Kisby (v. Kaiserwind). Ze eindigde vanwege vier strafpunten op een 25ste plek.

Vierde werd Luciana Diniz met Lacontino (v. Landgold) in een tijd van 65,27 seconden. Net iets langzamer dan Staut, die rondreed in 64,89 seconden. De vijfde plaats bleef over voor Spanjaard Manuel Anon met Olymp d’Ivraie (v. Dandy du Plape).

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook