Liegende stalhoudster vanavond in Opgelicht?!

Op NPO1 is vanavond om 21:25 uur het programma Opgelicht?! te zien, waarin klachten over de stal Marestables van Maureen Lamers worden onderzocht. De staleigenaresse wordt verdacht op het verkopen van paarden van klanten, zonder de klanten hiervan op de hoogte te stellen, terwijl de stallingskosten doorlopen. 

Daarnaast geeft Lamers onjuiste informatie over de koper van het dier en meerdere gedupeerden konden fluiten naar hun centen.

Eén klant onving een WhatsApp-bericht dat haar paard getest werd door de bereden politie, maar het bewuste dier was in werkelijkheid al zeven weken dood. Ook manegehouders en stroleveranciers maken kennis met Lamers’ praktijken, die gepaard gaan met intimidatie en bedreiging.

Bron: Opgelicht

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.