Een lijk op Paardensportcentrum Lichtenvoorde? Hoe loopt dit af ….

Paardensportcentrum Lichtenvoorde

Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender is het toneel voor de nieuwe thriller van schrijfster Corine Hartman. In het boek getiteld ‘Groen Licht’ wordt onder andere de fictieve vrouwelijke burgemeester van Doetinchem levenloos op de bodem van zwembad Rozengaarde aangetroffen. Ook in een stal van Paardensportcentrum Lichtenvoorde ligt een lijk.

Dit boek werd geschreven op verzoek van Special Olympics Achterhoek. Voor de Special Olympics Achterhoek zullen tweeduizend sporters met een verstandelijke beperking en duizend begeleiders op 8, 9 en 10 juni 2018 deelnemen aan meer dan twintig verschillende sporten in acht Achterhoekse gemeenten.

Groen Licht

Hoe het met het lijk dat gevonden is in de stal op Paardensportcentrum Lichtenvoorde afloopt is vanaf mei te lezen in de spannende thriller Groen Licht.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Special Olympics 2018

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.