Ga naar hoofdinhoud

Lingen: Christa Laarakkers-Larmoyeur vijfde in Prix St. Georges

Christa Laarakker met Ovation (v. Cabochon)Christa Laarakkers-Larmoyeur eindigde gisteren op de vijfde plaats in de Prix St. Georges tijdens de CDI4* wedstrijd in het Duitse Lingen. De amazone uit Winschoten verscheen in de ring met Uphill (v. Oscar) en scoorde een percentage van 68,4 %. De overwinning ging naar de Zweed Patrik Kittel met Sandro Boy (v. Sandro Hit).

In zijn debuut onder het zadel van Patrik Kittel wist de Oldenburgse hengst Sandro Boy meteen te overtuigen. De combinatie zette een totaalscore van 74,18 % neer. De tweede plaats was voor Hayley Beresford uit Australie, die met Belissimo NRW (v. Beltain) naar een percentage van 71,76 % reed. Op de derde plaats eindigde de Duitse Brigitte Wittig, zij reed Balmoral W (v. Breitling) naar een totaalscore van 71,74 %.

Bij de kwalificatie voor de Grand Prix kür behaalde Christa Laarakkers-Larmoyeur de zevende plaats met Divoza-Horseworld Ovation (v. Cabochon). De combinatie scoorde een totaal van 68,47 % en plaatsten zich hiermee voor de kür die op zondag wordt verreden.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.