Ga naar hoofdinhoud

Lintjes voor menners uit Winterswijk

mennen

Tijdens de jaarlijkse Lintjesregen vrijdagmorgen hebben twee mennende inwoners van Winterswijk, Bertus Kruisselbrink en Wim te Winkel, een koninklijke onderscheiding ontvangen vanwege hun bijzondere verdiensten voor de samenleving. Dit betreft met name jarenlange verdiensten voor de mensport.

Bertus Kruisselbrink (79) uit Woold is al sinds 1955 actief voor diverse verenigingen op het gebied van de paardensport. Dertig jaar jurylid van de KNHS en wedstrijdorganisator en jurylid van de Stichting Mensport Winterswijk. Ook is hij al meer dan veertig jaar de vaste koetsier van schuttersparen tijdens de volksfeesten in Woold en Miste.

Wim te Winkel (71) uit Winterswijk is sinds 1992 betrokken bij het Jachtcomité Winterswijk, dat in november van dat jaar de eerste slipjacht organiseerde. Daarnaast is hij sinds 1997 betrokken bij het organiseren van menwedstrijden voor de Stichting Mensport Winterswijk, was voorzitter van menvereniging Oud Gerij en is voorzitter van de Regio Menners Achterhoek. Ook heeft Te Winkel zich ingezet als vrijwilliger bij de Stichting Paardrijden Gehandicapten Oost Achterhoek. 

Bron: Horses/ Hoefnet

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook