Lisa Bongers vierde in 1,45 m rubriek van CSI Lausanne

Op het vijfsterren CSI in Lausanne is Lisa Bongers vierde geworden in het 1,45 m. Ze zette die prestatie in de Grand Prix Talents Longines neer met Donbalian, het paard waarmee ze eerder zesde werd in het 1,35. De eerste prijs ging naar de Zwitser Anthony Bourquard met de Namelus R nakomeling Janus VB.

Spraakmakend was de wedstrijd niet te noemen nadat slechts drie combinaties zich voor de barrage plaatsten. Uncanto di Villagana raakte onder Rachel Steffen geen enkele balk aan in de beslissende ronde en mocht op de tweede plaats gaan staan.

De Franse springruiter Arthur le Vot kreeg twee balken en werd derde met de achtjarige Vinchester. De Ierse Lucinda Roche kwam met WCE Falco nog geen seconde later dan Lisa Bongers over de eindstreep en werd vijfde.

Uitslagen

 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.