Ga naar hoofdinhoud

Lisa Nooren kaapt de Wezenberg Transport Prijs

Lisa Nooren met Royalty des Isles Foto: Jacquelien van Tartwijk

In Drachten kaapte Lisa Nooren nipt de Wezenberg Transport Prijs voor de neuzen van haar concurrenten weg. In het 1.40m hoog parcours direct op tijd reed Nooren razendsnel naar de finishlijn en overwon zij deze strijd met slechts een verschil van zesenzestig honderdsten van een seconde.

Nooren en de SF-gefokte Royalty Des Isles snelden naar een tijd van 56.19 seconden. Sanne Thijssen en de KWPN-er Ulena werden nipt verslagen en belandden met een tijd van 56.85 seconden op de tweede plaats. De Brit Guy Williams pakte de derde plek met de BWP-er Casper De Muze, door de klok stop te zetten op 57.78 seconden.

Vierde in het klassement werden de Russische amazone Maria Madenova en de Baloubet du Rouet-nakomeling Balsandra met een tijd van 59.41 seconden. De Belgische Annelies Vorsselmans en de Nassau-dochter Avalon reden het parcours uit in 63.16 seconden, wat hen de vijfde plaats opleverde.

In de top tien eindigden nog drie Nederlanders. Charlotte Verhagen en de Holsteiner Acodetto werden zesde met een tijd van 64.26 seconden, gevolgd door Timothy Hendrix en de BWP-merrie Ginde Van De Withoeve. Vincent Geerink en de Vermont-nakomeling Beaumont werden negende in deze rubriek.

ICNN Drachten is live te volgen. Klik hier voor de livestream.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook