Ga naar hoofdinhoud

Twee Sandro Hits alsnog naar finale zesjarigen

13.00 uur De kleine finale van de zesjarige dressuurpaarden leverde vandaag geen grote uitschieters op. Jordi Domingo Col was de terechte winnaar met de Sandro Hit-zoon Mango Statesman (7,94). Ook op de derde plaats, die nog recht geeft op deelname aan de finale, bevond zich een nakomeling van Sandro Hit

.

Statesman maakte in de eerste selectiewedstrijd voor zesjarige dressuurpaarden al indruk met zijn schitterende draf en de fijne manier waarop hij zich laat rijden. Vandaag was hij de overtuigende winnaar van de kleine finale, die voor het overige weinig bijzonders te bieden had. Op de tweede plaats eindigde de door Heiner Schiergen gereden Discovery, een langzame Oldenburger van Dimaggio (7,90). Ook de als derde geplaatste San Andreas (Sandro Hit x Walt Disney I) van Jauden Brown mag morgen terugkeren in de finale.

Lees hieronder het live-blog over de kleine finale.

11.00 uur Tot nu toe levert de kleine finale voor zesjarige dressuurpaarden op het WK in Verden weinig uitschieters op. Na de eerste pauze (dertien deelnemers) gaat de Oldenburger Discovery (Dimaggio x Classiker) aan de leiding (7,90).

Een highlight was zeker het optreden van Hexagon’s Charon. De expressieve zoon van Rubiquil toonde onder Thamar Zweistra zeer veel aanleg voor de Grand Prix, maar was niet voldoende constant in aanleuning en silhouet om bij deze juryleden voor een finaleplaats in aanmerking te komen. Ook Che de Jeu had moeite met de aanleuning en kon onder Marieke van der Putten niet overtuigen.

Klik hier voor de fotoserie.

Uitslag

Bron: Horses

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook