Ga naar hoofdinhoud

Loewie Joppen bovenaan in Lummen

Louis Joppen met Fleur Roosters van Betz
Foto Rik Vander Sanden

Zowel in de 1.30m proef als de 1.35m proef pakte Loewie Joppen vandaag de vijfde plaats. De Grote Prijs later op de dag werd gewonnen door de Brit William Funnel met Billy Congo (v. Vechta).

Ook in de 1.35m proef ging de winst naar een Brit, routinier John Whitaker eiste de overwinning op met Woulon L (v. Toulon) met een barragetijd van 68.99 seconden. Met twintig combinaties in de ring had Joppen nogal wat concurrentie, maar verzekerde zich met Pina Colada (v. Pino) in 73.80 seconden van een vijfde plaats.

Hij pakte ook de vijfde plaats in de 1.30 proef eerder op de dag maar dan met de Colman-zoon Haribo in een tijd van 41.65. Met Cicer plaatste hij zich in 44.83 als achtste in dezelfde proef. Hier bezette de Belgische Zoe Anteunis de eerste plaats in 40.72 met Fin Chin Fravanca (v. Chin Chin).

In de Grote Prijs was het Stephanie van den Brink die het beste Nederlandse resultaat neerzette. Met Ace (v. Berlin) had ze 8 strafpunten in een tijd van 43.71 seconden. Overige ruiters op het erepodium na Funnel waren beide Belgen. Kim Thiry werd tweede en Mike van Olst plaatse zich als derde.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook