Ga naar hoofdinhoud

Logutenkova nummer één Centraal Europese Wereldbeker League

Foto: Lonneke Ruesink

De Oekraïense Inna Logutenkova plaatste zich afgelopen zaterdag voor de wereldbekerfinale dressuur door de Centraal Europese League op naam te schrijven. Dit deed ze met Vian Stallone, het paard waarmee ze ook naar Gothenburg, waar de wereldbekerfinale plaatsvindt, zal afreizen eind april.

Door een score van 71,750% procent te rijden steeg Logutenkova met haar viertienjarige Lancet-zoon van plaats zeven naar de koppositie. Tweede eindigde de Russische Tatiana Dorofeeva met 70,600% en de uit Wit-Rusland afkomstige Katsiaryna Varchenio werd derde.

Bron: Horses / Dressage-news.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook