Ga naar hoofdinhoud

London toch naar World Cup Leipzig

Gerco Schröder en London

Bij het BWP hebben ze net te horen gekregen dat London (v. Nabab de Reve) niet aanwezig kan zijn om zijn titel BWP Ambassadeur in ontvangst te nemen. De Olympische springhengst moet aantreden in de wereldbekerkwalificatie in Leipzig omdat Schröders andere paard – waarschijnlijk New Orleans (v. Colbert) – getroffen is door een ernstige schimmelinfectie.

Op het BWP Hengstengala vanavond zou London zijn titel BWP Ambassadeur in ontvangst genomen hebben. Er valt echter toch geen gat in de planning van het BWP, omdat er nog veel hengstenproeven en huldigingen aangeboden worden. En daarbij is er ook een clinic met BWP Elitehengsten, toegelicht door topruiter Niels Bruynseels.

Bron: Horses / BWP

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook