Ga naar hoofdinhoud

Longines en FEI maken partnerschap officieel

Logo FEI

De FEI en Longines zijn gisteren officieel een partnerschap overeengekomen. De Zwitserse horlogemaker is een record bedrag overeengekomen met de FEI. Het contract is over de komende tien jaar zelfs een negen cijferig bedrag waard.

FEI President HRH Prinses Haya en mevrouw Nayla Hayek, als vertegenwoordiger van de Swatch Group, ondertekenden het contract tijdens de officiële ceremonie gehouden in Lausanne, Zwitserland.

“Het is echt schitterend om Longines te mogen verwelkomen als FEI’s eerste Top Partner”, sprak Prinses Haya. “Vandaag is werkelijk een historische dag voor de FEI en de hippische sport. Longines en de FEI delen een passie voor paarden, en deze overeenkomst voor de lange termijn bewijst Longines’ toewijding voor onze sport. We zijn verblijd Longines bij onze FEI familie te mogen betrekken en zijn verheugd op een duurzame samenwerking die op vele manieren zal bijdragen aan de hippische sport.”

“Dit partnerschap geeft een belangrijke stap aan voor Longines in de wereld van de hippische sporten”, aldus Nayla Hayek. “Het versterkt de traditionele en langdurige toewijding van Longines aan de hippische sportwereld en maakt het merk een belangrijke spil.”

Bron: Horses / FEI.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook