Ga naar hoofdinhoud

Lot uit de loterij

Op de paardenbeurs Equitana kocht de Duitse Ellen Kuball voor € 5 twee loten om mee te doen aan een loterij. Hierbij won ze de hoofdprijs: een renpaard voor één seizoen, inclusief de vergoeding van de bijbehorende trainingskosten.


De vierjarige hengst Naukos blijkt echt een lot uit de loterij. Bij een grote wedstrijd in Baden-Baden eindigde hij prompt op de eerste plaats. Het prijzengeld van € 6500 kon Kuball, na aftrek van de winpremie voor jockey en trainer, direct in haar zak steken. Drie weken later won de hengst alweer op de baan van Parijs-Longchamp. Dit leverde zijn tijdelijke eigenares nog eens € 10.500 op. Wellicht zijn de goede prestaties te danken aan de zak wortelen die Ellen Kuball regelmatig bij hem langs brengt. Bron: Reiter Revue

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook