Ga naar hoofdinhoud

Lupicor-zoon I’m Sew Ready in Amerika’s Elite trainingsprogramma

Phillip Dutton met Fernhill Cuba Foto: Lynn van Woudenbergh / www.arnd.nl

De Amerikaanse bond heeft voor de hun eventers het Elite kader bekend gemaakt die vanaf deze winter het trainingsprogramma volgen richting de wereldruiterspelen en de Olympische Spelen. In het Elite kader zit onder meer de dertienjarige KWPN'er I'm Sew Ready die het afgelopen jaar onder Phillip Dutton succesvol was.

Phillip Dutton is de best bereden ruiter in het Elite kader. Met maar liefst vijf paarden zit de Amerikaan in het hoogste kader. Een daarvan is de Lupicor-zoon I’m Sew Ready. Met het fokproduct van G. Vos uit Zevenhuizen werd hij dit jaar tiende in de 4*-wedstrijd van Kentucky. Daarnaast was het paar derde in de korte 3* The Plains, negende in Tryon en elfde in Ocala. Dutton bleef in al die crossen foutloos.

Andere combinaties Elite kader

De andere paarden van Dutton in het kader zijn de negenjarige Z (v. Asca Z), zijn Olympiade paard Mighty Nice (v. Ohio), 4*-paard Fernhill Cubalawn (v. Con Capitol) en Fernhill Revelation (v. Warrenstown You 2).

De overige Elite kader leden zijn Matt Brown, Hannah Sue Burnett, Will Coleman, Lynn Symansky en Boyd Martin, de laatste met drie paarden.

Developing list

Op de eerste ‘Developing list’, met combinaties die ook kans maken op een teamplaats, staan de in Nederland gefokte Veronica (v. Pacific) van Lauren Kieffer en Deniro Z (v. Zapatero VDL), van Elizabeth Halliday-Sharp (elfde in Boekelo 2017).

Bron Eventing Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook